Diensten

Dakonderhoud Willemsen heeft ruime ervaring in allerlei dak werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor bv de renovatie van uw schoorsteen, periodiek dakonderhoud, het vervangen van dakpannen, renovatie van uw platte dak, dakisolatie en reparatie. Al onze medewerkers zijn vakkundig en u kunt altijd om informatie vragen. Neem contact op via het formulier voor een vrijblijvende offerte.

dakonderhoud en aanbrengen bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking

Bitumen dak door Dakonderhoud Willemsen laten maken / leggen?

Wij gebruiken A-merk bitumen dakdekking voor het maken van u dak. We kunnen uw dak overlagen of het dak totaal vernieuwen met een onderlaag en toplaag, daktrim en hemelwaterafvoer. U kunt een keuze maken met wat het best bij u past!

Lees meer.

bij dit dakonderhoud is de schoorsteen opnieuw gevoegd en voorzien van loodwerk

Schoorstenen

Hoewel het van groot belang is dat u het rookkanaal goed onderhoudt is het onderhoud van de buitenkant ook belangrijk. Hierdoor gaat de schoorsteen langer mee.

Dakonderhoud Willemsen kan voor u de schoorsteen renoveren, dat wil zeggen; reinigen, voegen vervangen, stenen vervangen en eventueel impregneren van de stenen.

Lees meer.

bij dakonderhoud aan dit dak is houtwerk vervangen en dakpannen

Dakreparaties

Het is in u eigen belang dat u dak in goede staat verkeerd. Het is belangrijk dat u dak geen water, kou en hitte door laat. Dit lijkt misschien vanzelf sprekend maar dat is het niet!

Op plaatsen waar de waterbelasting het grootst is gaat de conditie van uw huis het snelst achteruit.

Lees meer.

aanbrengen van dakisolatie en dakraam

Dakisolatie

Een dak aan de buitenkant isoleren gebeurt vooral bij het herstellen of vernieuwen van de dakbedekking. Deze methode is handig als de ruimte onder het dak al afgewerkt is omdat de afwerking dan niet veranderd hoeft te worden.

Dakisolatie aan de buitenkant plaatsen voorkomt ruimteverlies binnen, maar is wel duurder dan dakisolatie aan de binnenkant.

Lees meer.

dak met opnieuw gesmeerde nokken

Nokvorst

Bij het inspecteren van uw dak zijn de nokvorsten een van de belangrijkste punten die gecontroleerd dienen te worden. Als ze niet goed worden onderhouden kan er mos vorming ontstaan waardoor de nok instabiel word en dit kan weer leiden tot lekkages.

Het si verstandig de nokvorsten goed vast te laten leggen, bij oudere huizen zijn deze vaak in cement vastgelegd. Maar je kan de nokvorsten ook vastleggen d.m.v. nok beugels.

Lees meer.

dak bedekken met een kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking

PVC dakbedekking is gemaakt van het kunststof materiaal Polyvinylchloride (pvc is de afkorting), een ander veelgebruikte term is kunststofdakbedekking. Er zijn nog andere soorten kunststof waar het dak mee bedekt kan worden maar de meest gebruikte is toch wel pvc.

Een grote reden dat mensen voor deze dakbedekking kiezen is omdat de kosten voor de pvc rollen zo bijzonder laag zijn.

Lees meer.

dak voorzien van nieuwe pannen

Pannendak

Een van de meest voorkomende dakbedekkingen voor een hellend dak zijn dakpannen.  Dit is al vele jaren een betrouwbare vorm van dakbedekking en qua prijs kwaliteit verhouding  erg goed.

In Nederland zijn dakpannen erg populair omdat ze ten op zichten van andere soorten dakbedekkingen relatief goedkoop zijn als je dit vergelijkt met de lange levensduur van de dakpan.

Lees meer.

Dakonderhoud Willemsen repareert ook uw daklekkage

Daklekkage

Niemand zit te wachten op een dak lekkage maar het kan bij ieder dak helaas voorkomen.

Zowel een hellend dak als een plat dak kan door storm, slecht onderhoud of slijtage beschadigen. Zo kan er dan water in je woning komen voordat u het zelf in de gaten heeft. Dit water kan bevriezen, rot of schimmel veroorzaken en vormt zo een zwakke plek in de dakconstructie.

Lees meer.