Dakreparaties

Dakonderhoud Willemsen BV is de specialist op het gebied van dakreparaties, daklekkage, dakonderhoud het plaatsen van een dakkapel of het renoveren van uw schoorsteen, wij leveren vakkundig werk en altijd in overleg met u, Dakonderhoud Willemsen is de allround dakdekker met ruime ervaring op elk dak.

Pannendak

Het is in u eigen belang dat u dak in goede staat verkeerd. Het is belangrijk dat u dak geen water, kou en hitte door laat. Dit lijkt misschien vanzelf sprekend maar dat is het niet! Op plaatsen waar de waterbelasting het grootst is gaat de conditie van uw huis het snelst achteruit.

Als pannen poreus worden kunnen ze water door laten en een lekkage veroorzaken, het is daarom erg belangrijk dat u op tijd uw pannendak na laat kijken, dakonderhoud voorkomt onnodige dakreparaties of daklekkage.

Als u wilt weten of uw pannen nog goed zijn kunt u op de pannen tikken, klinken ze helder dan zijn ze nog goed, als ze dof klinken zit er vocht in en zijn ze aan vervanging toe. Panschilfers in de goot kan ook duiden op veroudering.  Schilfers ontstaan doordat vocht in de pan bevriest en dan loslaat.

Dakonderhoud Willemsen kan u hierin adviseren of u pannen aan vervanging toe zijn en indien nodig kunnen wij deze voor u vervangen en de nodige dakreparaties vakkundig uitvoeren.

 

Constructie

De constructie gaat over het algemeen net zo lang mee als het gebouw zelf. Door houtrot, schimmel, waterschade, ongedierte en stormschade kan het zijn dat de constructie eerder aan vervanging toe is of gedeeltelijke dakreparaties noodzakelijk zijn. Dakonderhoud Willemsen kan u hierin adviseren en desgewenst de constructie vervangen of plaatselijk repareren.

 

Plat dak

Als u in uw dak veel plooien, scheurtjes of blaren ziet is uw dak aan vervanging toe. Een eerste constatering van een scheurtje, plooi of blaar is niet een reden om gelijk uw hele dak te vervangen. Een kleine plaatselijke dakreparatie of overlappen kan al voldoende zijn. Op de dakranden ontstaan vaak de eerste gebreken. Ook hierbij kan Dakonderhoud Willemsen u adviseren en de bestaande dakbedekking repareren of vervangen.

Voorkom problemen met uw dak door tijdig dakonderhoud te laten doen door Dakonderhoud Willemsen, hierdoor kunnen kostbare dakreparaties, daklekkage  of vervanging van uw dakbedekking voorkomen worden.

Informeer vrijblijvend hoe Dakonderhoud Willemsen u van dienst kan zijn!